GUANCIALE
€17,50
Eenheid prijs PerGUANCIALE
€17,50
Eenheid prijs PerKinnebak, ingesmeerd met zwarte en witte peper, twee maanden lucht gedroogd.
Heerlijk bij een antipasto of als ingrediënt voor Spaghetti Carbonara
Herkomst: Montevecchio in Savegno, Emilia Romagna
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
LARDO CON SALE DI CERVIA
€18,50
Eenheid prijs PerLARDO CON SALE DI CERVIA
€18,50
Eenheid prijs PerRugspek van het varken; wordt voor ongeveer 8 maanden , onder druk van een marmeren plaat, in bakken van hetzelfde gesteente gelegd met gemalen peper, kaneel, rozemarijn en zeezout uit Cervia (onbewerkt zeezout)..
Herkomst: Marsili in Tresana, noord Toscane
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
BRESAOLA – Razza Piemontese
€29,95
Eenheid prijs PerBRESAOLA – Razza Piemontese
€29,95
Eenheid prijs PerStaartstuk van het Piemontees, rund, het vlees is zeer fijn vet geaderd waardoor het erg mals is. De eerste 2 weken wordt het vlees in een mengsel van zout, rozemarijn, kaneel en kruidnagel gemarineerd en elke dag gemasseerd. Daarna 3 maanden lucht gedroogd.
Herkomst: Martinelli in Villafranca in Lunigiana, Noord Toscane.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
COPPA NOSTRALE
€19,50
Eenheid prijs PerCOPPA NOSTRALE
€19,50
Eenheid prijs PerVarkensvlees uit het nekgedeelte wordt met zout, peper en kruiden ingesmeerd, daarna ongeveer 6 maanden lucht gedroogd. Licht zout maar delicaat van smaak.
Herkomst: Valditena in Piacenza, Emilia Romagna.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
COPPA / CAPPOCOLO SUINO GRIGIO
€35,00
Eenheid prijs PerCOPPA / CAPPOCOLO SUINO GRIGIO
€35,00
Eenheid prijs PerHet nekgedeelte van grijs varken, niet echt mager maar wel mals, sappig en intens van smaak.
Herkomst: Sergio Falaschi in San Miniato / Toscana.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
PANCETTA STESA
€13,50
Eenheid prijs PerPANCETTA STESA
€13,50
Eenheid prijs PerBuikspek ingesmeerd met 3 soorten peper, knoflook en zout, pittig van smaak, 2 maanden gerijpt.
Herkomst: Mancini Adriana in San Miniato, Centraal Toscane.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
PANCETTA STECCATA
€13,50
Eenheid prijs PerPANCETTA STECCATA
€13,50
Eenheid prijs PerDubbelgevouwen buikspek, gevuld met oregano, rozemarijn, zeezout en zwarte peper. De pancetta wordt dichtgenaaid en tussen twee planken geperst en minimaal voor 4 maanden gerijpt.
Herkomst: Martinelli in Villafranca in La Lunigiana, Noord Toscane.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
CULATTA CON CONTENA
€18,50
Eenheid prijs PerCULATTA CON CONTENA
€18,50
Eenheid prijs PerHet Culatello-stuk van de ham met aan één zijde met huid waardoor de Culatta minder indroogt tijdens de rijping.Laag zoutgehalte. Zeer zacht en delicaat van smaak.
Herkomst: Montevecchio in Savegno, Emilia Romagna
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
MORTADELLA DI BOLOGNA CON PISTACCHIO IGP
€13,95
Eenheid prijs PerMORTADELLA DI BOLOGNA CON PISTACCHIO IGP
€13,95
Eenheid prijs PerDé specialiteit uit Bologna, deze gekookte worstsoort met een diameter van 16 cm is smakelijk en sappig van smaak.
Herkomst: Negri, Modena
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
FILETTO
€23,00
Eenheid prijs PerFILETTO
€23,00
Eenheid prijs PerLendestuk van het varken, met zout ingesmeerd en ongeveer 12 weken lucht gedroogd. Delicaat van smaak , zeer mager maar niet droog. Heerlijk bij asperges of roerei.
Herkomst: Martinelli in Villafranca in Lunigiana, Noord Toscane.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
LONZINO AL VINSANTO
€29,50
Eenheid prijs PerLONZINO AL VINSANTO
€29,50
Eenheid prijs PerOpgenomen in de Gambero Rosso -gids als 1 van de 100 beste salume.
Door toevoeging van de dessertwijn Vinsanto is de lonzino heel zacht, mals en heeft een lichte zoete smaak.
Herkomst: Sergio Falaschi in San Miniato. Centraal Toscane.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
PORCHETTA
€19,50
Eenheid prijs PerPORCHETTA
€19,50
Eenheid prijs PerIn de oven gebraden varkensbuik en lende, gevuld met rozemarijn, venkelzaad, zeezout en peper. De porchetta wordt opgebonden met touw en op de huid gebraden en 6 uur in de oven gegaard.
Herkomst: Martinelli in Villafranca in Lunigiana, Noord Toscane.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
SPECK ‘NONNO BEPPE’
€25,95
Eenheid prijs PerSPECK ‘NONNO BEPPE’
€25,95
Eenheid prijs PerHet ham-gedeelte wordt eerst licht gerookt op cederhout en daarna bij lage temperatuur 12 maanden gerijpt in de Dolomieten. Lichte hout- en noottonen en zacht van structuur
Herkomst: Wolf in Sauris di sotto. Friuli-Venezia-Giulia.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
- Het kiezen van een selectie resulteert in een volledige paginavernieuwing.
- Opent in een nieuw venster.