SALAMELLA STROLGHINO
€9,95
Eenheid prijs PerSALAMELLA STROLGHINO
€9,95
Eenheid prijs PerKleine salami gemaakt van culatello (= het mooiste gedeelte van de ham) waardoor de smaak elegant en subtiel is.
Herkomst: Marsili in Tresana, Noord Toscane.
Gewicht: 175 gram.
FINOCCHIONA SUINO GRIGIO
€12,50
Eenheid prijs PerFINOCCHIONA SUINO GRIGIO
€12,50
Eenheid prijs PerVenkelsalami gemaakt van ‘grijs varken’ –deze varkens lopen vrij door de bossen en weilanden en eten zoveel mogelijk wat de natuur te bieden heeft-. In Italië omschreven als ‘half in het wild levend’
Herkomst: Sergio Falaschi in San Miniato, Centraal Toscane.
Gewicht: 250 gram. (halve salami)
SALAME CINTA SENESE D.O.P
€17,00
Eenheid prijs PerSALAME CINTA SENESE D.O.P
€17,00
Eenheid prijs PerDe Cinta Senese varkens – zwart van kleur met een witte baan om hun nek- lopen vrij rond in de bossen en weilanden. Kwaliteit beschermd door het Consorzio di Tutela della Cinta Senese. De salami is door het gebruikte vlees rijk van smaak. Toevoegingen: witte wijn, zout, peper en kruiden.
Herkomst: Sergio Falaschi in San Miniato. Centraal Toscane.
Gewicht: 400 gram per stuk
SALAME CON TARTUFO NERO ESTIVO
€13,50
Eenheid prijs PerSALAME CON TARTUFO NERO ESTIVO
€13,50
Eenheid prijs PerSalami -met daaraan toegevoegd 1% zwarte zomertruffel-schaafsel- Zonder toevoeging van artificiële truffelsmaak. Het vlees dat gebruikt wordt komt van varkens gefokt op hun eigen boerderij.
Herkomst: Fracassa in Egidio alla Vibrata, Abruzzo.
Gewicht: 250 gram (halve salami)
SALAME AL MONTEPULCIANO D’ ABRUZZO
€13,50
Eenheid prijs PerSALAME AL MONTEPULCIANO D’ ABRUZZO
€13,50
Eenheid prijs PerSalami die ongeveer 2 weken -halverwege het rijpingsproces- in rode wijn wordt gemarineerd en daarna nog 1 maand rijpt. Als laatste wordt de salami ingepakt met gedroogde druivenschillen. Vlees komt van varkens uit eigen fok.
Herkomst: Fracassa in Egidio alla Vibrata, Abruzzo..
Gewicht: 250 gram ( halve salami)
VENTRICINA DI ENRICO
€9,00
Eenheid prijs PerVENTRICINA DI ENRICO
€9,00
Eenheid prijs PerVlees van varkens uit eigen fok met sinaasappelschil, knoflook, sale di Cervia , peper, verse paprika, peperoncini en honing.
Geen kunstmatige conserveerstoffen
Herkomst: Fracassa in Egidio alla Vibrata, Abruzzo.
Gewicht: 200 gram.
CALABRESE
€5,95
Eenheid prijs PerCALABRESE
€5,95
Eenheid prijs PerZeer pittige salami met peperoncini en paprika. Ook al is deze salami in Toscane gemaakt, het zuidelijk temperament is zeker te proeven!
Herkomst: Martinelli in Villafranca in Lunigiana, Noord Toscane.
Gewicht: 250 gram (dikke plak)
SALAME ZIA
€5,95
Eenheid prijs PerSALAME ZIA
€5,95
Eenheid prijs PerSalami zoals het vroeger (en dus nu nog steeds) op het platteland gemaakt werd; de salami bevat kleine stukjes lardo, waardoor je de ingrediënten meer los van elkaar proeft.
Herkomst: Marsili Tresana, Noord Toscane.
Gewicht: 250 gram. ( dikke plak)
’NDUJA – NERO CALABRESE
€10,95
Eenheid prijs Per’NDUJA – NERO CALABRESE
€10,95
Eenheid prijs PerDE specialiteit van Calabria; zeer pittige ‘salami’ gemaakt van lardo en spalla van Nero Calabrese –varkens met peperoncini Vrij van artificiële conserveringsmiddelen, Licht gerookt en daarna minimaal 70 dagen gerijpt.
Herkomst: Ferrari in Altilia, Calabria.
Gewicht: 200 gram (half stukje)
SALSICCE STAGIONATE
€9,95
Eenheid prijs PerSALSICCE STAGIONATE
€9,95
Eenheid prijs PerGerijpte worstjes gemaakt van grijs varken/ maiale grigio Casentino,
Los van het zout; geen andere conserveermiddelen.
Herkomst: Le Selve di Vallolma, Arezzo
Gewicht: 140 gram (2 stuks)
SALSICCE FRESCHE NATUREL / CLASSICA
€5,75
Eenheid prijs PerSALSICCE FRESCHE NATUREL / CLASSICA
€5,75
Eenheid prijs PerVerse Italiaanse rauwe worstjes, om te bakken, barbecueën of voor op de pizza. In Italië worden ze ook rauw gegeten, op een bruschetta.
Herkomst: Mancini Adriana te San Miniato – Centraal Toscane
Gewicht: 200 gram (2 stuks)
SALSICCE FRESCHE CON SEMI DI FINOCCHIO
€5,75
Eenheid prijs PerSALSICCE FRESCHE CON SEMI DI FINOCCHIO
€5,75
Eenheid prijs PerVerse Italiaanse rauwe worstjes, om te bakken, barbecueën of voor op de pizza. In Italië worden ze ook rauw gegeten, op een bruschetta. Deze worstjes zijn gekruid met venkelzaad.
Herkomst: Mancini Adriana te San Miniato – Centraal Toscane
Gewicht: 200 gram (2 stuks)
SALSICCE FRESCHE CON PEPERONCINI
€5,75
Eenheid prijs PerSALSICCE FRESCHE CON PEPERONCINI
€5,75
Eenheid prijs PerVerse Italiaanse rauwe worstjes, om te bakken, barbecueën of voor op de pizza. In Italië worden ze ook rauw gegeten, op een bruschetta. Deze worstjes zijn gekruid met chilipepers, wat zorgt voor hun licht pittige smaak.
Herkomst: Mancini Adriana te San Miniato – Centraal Toscane
Gewicht: 200 gram (2 stuks)
- Het kiezen van een selectie resulteert in een volledige paginavernieuwing.
- Opent in een nieuw venster.