AL BAROLO
€9,95
Eenheid prijs PerAL BAROLO
€9,95
Eenheid prijs PerSalami waaraan Barolo- wijn van de familie Boschis is toegevoegd.
De wijn komt van de Cannubi-heuvel in dit wijngebied en geeft een duidelijke vineuze smaak en geur aan de salami.
Herkomst: Marsili in Tresana, Noord Toscane.
Gewicht: 175 gram
BLACK ANGUS
€12,95
Eenheid prijs PerBLACK ANGUS
€12,95
Eenheid prijs PerSalami gemaakt van 100% vlees van het Black Angus rund (bevat geen varkensvlees)
Lastig is het zeker om een lekkere salami maken van rundvlees… maar na meerdere pogingen is de worstenmaker er in geslaagd en zijn we tevreden over het resultaat!
Producent:Mancini in San Miniato, Centraal Toscane
Gewicht: 175 gram
BRESAOLA – Razza Piemontese
€29,95
Eenheid prijs PerBRESAOLA – Razza Piemontese
€29,95
Eenheid prijs PerStaartstuk van het Piemontees, rund, het vlees is zeer fijn vet geaderd waardoor het erg mals is. De eerste 2 weken wordt het vlees in een mengsel van zout, rozemarijn, kaneel en kruidnagel gemarineerd en elke dag gemasseerd. Daarna 3 maanden lucht gedroogd.
Herkomst: Martinelli in Villafranca in Lunigiana, Noord Toscane.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
CALABRESE
€5,95
Eenheid prijs PerCALABRESE
€5,95
Eenheid prijs PerZeer pittige salami met peperoncini en paprika. Ook al is deze salami in Toscane gemaakt, het zuidelijk temperament is zeker te proeven!
Herkomst: Martinelli in Villafranca in Lunigiana, Noord Toscane.
Gewicht: 250 gram (dikke plak)
COPPA / CAPPOCOLO SUINO GRIGIO
€35,00
Eenheid prijs PerCOPPA / CAPPOCOLO SUINO GRIGIO
€35,00
Eenheid prijs PerHet nekgedeelte van grijs varken, niet echt mager maar wel mals, sappig en intens van smaak.
Herkomst: Sergio Falaschi in San Miniato / Toscana.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
COPPA NOSTRALE
€19,50
Eenheid prijs PerCOPPA NOSTRALE
€19,50
Eenheid prijs PerVarkensvlees uit het nekgedeelte wordt met zout, peper en kruiden ingesmeerd, daarna ongeveer 6 maanden lucht gedroogd. Licht zout maar delicaat van smaak.
Herkomst: Valditena in Piacenza, Emilia Romagna.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
CULATTA CON CONTENA
€18,50
Eenheid prijs PerCULATTA CON CONTENA
€18,50
Eenheid prijs PerHet Culatello-stuk van de ham met aan één zijde met huid waardoor de Culatta minder indroogt tijdens de rijping.Laag zoutgehalte. Zeer zacht en delicaat van smaak.
Herkomst: Montevecchio in Savegno, Emilia Romagna
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
DIAVOLUNI
€8,95
Eenheid prijs PerDIAVOLUNI
€8,95
Eenheid prijs PerKleine salami met peperoncini; licht pittig, maar wel zo dat je het vlees blijft proeven.
Herkomst: Marsili in Tresana, Noord Toscane.
Gewicht: 175 gram.
FILETTO
€23,00
Eenheid prijs PerFILETTO
€23,00
Eenheid prijs PerLendestuk van het varken, met zout ingesmeerd en ongeveer 12 weken lucht gedroogd. Delicaat van smaak , zeer mager maar niet droog. Heerlijk bij asperges of roerei.
Herkomst: Martinelli in Villafranca in Lunigiana, Noord Toscane.
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
FINOCCHIONA
€8,95
Eenheid prijs PerFINOCCHIONA
€8,95
Eenheid prijs PerDe salami van Toscane! licht fris-geparfumeerd van smaak door het gebruik het venkelzaad.
Herkomst: Marsili in Tresana, Noord Toscane
Gewicht: 175 gram
FINOCCHIONA SUINO GRIGIO
€12,50
Eenheid prijs PerFINOCCHIONA SUINO GRIGIO
€12,50
Eenheid prijs PerVenkelsalami gemaakt van ‘grijs varken’ –deze varkens lopen vrij door de bossen en weilanden en eten zoveel mogelijk wat de natuur te bieden heeft-. In Italië omschreven als ‘half in het wild levend’
Herkomst: Sergio Falaschi in San Miniato, Centraal Toscane.
Gewicht: 250 gram. (halve salami)
FUNGHI PORCINI SECCHI
€5,95
Eenheid prijs PerFUNGHI PORCINI SECCHI
€5,95
Eenheid prijs PerEekhoorntjesbrood uit hun eigen bos, in het seizoen trekt men er met manden op uit om de paddenstoelen te plukken.
Herkomst: Il Castagneto della Manganella, Mulazzo
Gewicht: 30 gram
GORGONZOLA DOLCE BIOLOGICA
€5,95
Eenheid prijs PerGORGONZOLA DOLCE BIOLOGICA
€5,95
Eenheid prijs PerFluweelzachte en romig van smaak in combinatie met de scherpte van blauwschimmel (gebruikte schimmel: Penicillium glaucum)
Sinds 1960 maakt Carozzi kaas in de regio gelegen in de buurt van het Lago di Como.
Rijping: 3 maanden
Type: biologische koemelk
Gewicht: 250 gram
GUANCIALE
€17,50
Eenheid prijs PerGUANCIALE
€17,50
Eenheid prijs PerKinnebak, ingesmeerd met zwarte en witte peper, twee maanden lucht gedroogd.
Heerlijk bij een antipasto of als ingrediënt voor Spaghetti Carbonara
Herkomst: Montevecchio in Savegno, Emilia Romagna
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
LARDO CON SALE DI CERVIA
€18,50
Eenheid prijs PerLARDO CON SALE DI CERVIA
€18,50
Eenheid prijs PerRugspek van het varken; wordt voor ongeveer 8 maanden , onder druk van een marmeren plaat, in bakken van hetzelfde gesteente gelegd met gemalen peper, kaneel, rozemarijn en zeezout uit Cervia (onbewerkt zeezout)..
Herkomst: Marsili in Tresana, noord Toscane
Gewicht: 500 gram (is één stuk / niet in plakjes gesneden)
LINGUINE ARTIGIANALI AL TARTUFO
€7,95
Eenheid prijs PerLINGUINE ARTIGIANALI AL TARTUFO
€7,95
Eenheid prijs PerTraditioneel gemaakte dunne pappardelle van Italiaanse bloem met
een vleugje tartufo, langzaam gedroogd pasta
Herkomst: Il Castagneto della Manganella, Mulazzo
Gewicht: 500 gram
LINGUINE ARTIGIANALI ALL’ ORTICA
€7,95
Eenheid prijs PerLINGUINE ARTIGIANALI ALL’ ORTICA
€7,95
Eenheid prijs PerTraditioneel gemaakte dunne pappardelle van Italiaanse bloem met 2% brandnetel, langzaam gedroogde pasta.
Herkomst: Il Castagneto della Manganella, Mulazzo
Gewicht: 500 gram
LINGUINE ARTIGIANALI CON FUNGHI PORCINI
€7,95
Eenheid prijs PerLINGUINE ARTIGIANALI CON FUNGHI PORCINI
€7,95
Eenheid prijs PerTraditioneel gemaakte dunne papperdelle van Italiaanse bloem met
2% Funghi Porcini, langzaam gedroogd pasta.
Herkomst: Il Castagneto della Manganella, Mulazzo
Gewicht: 500 gram
Toont 18/44
- Het kiezen van een selectie resulteert in een volledige paginavernieuwing.
- Opent in een nieuw venster.